4 posts / 0 new
Last post
#1 Mar 20, 2017
narendar
Offline
Last seen: 8 months 4 weeks ago
Joined: 2017-03-20 00:24

No output after editing Pspice.ini file

Hi,

I am doing an isolated DC-DC converter power stage simulation with Infineon MOSFET's and ST Microelectronics diodes. During the simulation i was facing too many convergence issues even after editing the .OPTIONS file so i edited Pspice.ini file with only one instruction i.e. MATHEXCEPTIONS=OFF. After doing this, the simulation was progressing to 100% but it is not showing any plots. 

I really don't understand now which is causing this? Please help me out with this.

regards,

Narendar rao

Mon, 2017-03-20 04:45
RobertoGb
RobertoGb's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Joined: 2016-05-24 03:10

Hi,

Could you tell me please where you have placed MATEXCEPTION in the pspice.ini? Which PSpice Version are you using?

Regards,

Roberto

Mon, 2017-03-20 05:30 (Reply to #2)
narendar
Offline
Last seen: 8 months 4 weeks ago
Joined: 2017-03-20 00:24

Hi Roberto,

Thanks for the quick response.

I am using 16.6 version and i placed MATHEXCEPTIONS=OFF immedeately after  [PSPICE] in the .ini file.

regards,

Narendar rao

Mon, 2017-03-20 06:34
RobertoGb
RobertoGb's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Joined: 2016-05-24 03:10

Hi,

Could you send me the design so that I can evaluate it? I am not getting any strange behaviour when using MATHEXCEPTIONS=OFF.

pspice@flowcad.de

Regards

Download PSpice Lite and try it for free! Get PSpice Lite
Cadence